logo
Ostukorv: 0
logo
Vali periood:
Ostukorv: 0
Sinu otsing ei andnud tulemust.
Laadimine...
Lae uuesti

E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS VALGE VEIN / Kinkekaart

Kinkekaart
45.00

E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS VALGE VEIN

Veinikursus ilma kodust lahkumata!

Hind 45 eur. Kehtib ühele!

Sihtgrupp: Veinisõbrad, kes otsivad uusi emotsioone ja pole päris kindlad milline veinimaitse on just nende lemmikuks; kursus aitab ära tunda maitsenüansid mis väga meeldivad või pigem välistaks.

Kuidas kursus toimub: Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi viie erineva veini maitsenäidisega ja e-posti teel täitmist vajavad abistavad materjalid koos veinimaitsete kirjeldustega. Numbritega märgistatud veinid tuleb kokku sobitada saadud maitsekirjeldustega ja juurde lisada oma märkmed. Täidetud degustatsioonileht saadetakse koolitajale ja vastu tuleb informatsioon veinide päritolu ja tootmisnüansside kohta.

Teema: Veini lõhnad ja maitsed peaks olema ahvatlev tervik millega inimese meeled on rahul. Aga, et iga isik on unikaalne ja meie maitse-eelistused väga individuaalsed, on normaalne kui mõni veini lõhna- või maitsenüanss ei meeldi. Milliseid lõhnu ja maitseid ma veinides välistama peaks? Mis mulle tegelikult meeldib? Koolituse jaoks väljavalitud veinid omavad lõhna ja maitse omapärasid mille tunnetamine aitab iseendale välja selgitada või kinnistada varem väljakujunenud maitse-eelistust. Sellel kursusel on võrdlemiseks viis valget viinamarjasorti millest üks on väga haruldane ja kahel on maitses kerge magusus.

Kuidas alustada: Koos veinidega on postipakendis soovitus milline pokaal valida, ettevalmistamiseks milline suupiste degustatsioonilauale võtta, veini serveerimise soovituslikud temperatuurid ning millises järjekorras täita kaasatöötamise materjale. Materjalid: Veinide kirjeldused, maitse hindamise abistaja, täidetav degustatsiooni tabel, tagasisidena arvamuse ankeet ja/või foto tingimused.

Boonus: Kolmel koolitusel osalenuid ootab ees tasuta veiniõhtu, et üheskoos veine kritiseerida või tunnustada (peale koroonakriisi möödumist).

Vastutustundlik tarbimine: Koolitusel hinnatava veini hulk sobib degusteerimiseks ühele inimesele ja koos kerge suupistega ei ohusta tarbitav alkohol tervist.


 

Vaata kursuste ja veiniõhtute kalenderplaani: SIIT

Kinkekaardi kehtivusaeg 14 kuud

___

Meie kursused on veinialase oskusteabe kogumiseks parim koht. Kogenud lektorid, huvitavad veinimaitsed ja meeldiv seltskond on olustik mida veiniteadmiste kogumiseks vaja.

Lisaks sellele, et veiniteadmised on kultuurse käitumise osa, on neil teadmistel väga praktiline väärtus. Me kõik oleme, kas kodus või välismaal, seisnud veinileti ees või sirvinud menüü veinikaarti, peas nõutukstegev dilemma: millist veini valida? Sobiliku hinnaklassi leidmine on lihtne, aga hind ei lahenda kõige tähtsamaid küsimusi, nagu näiteks, milline on selle veini lõhna ja maitse omapära?
Selleks, et teada kuidas üks või teine vein maitseb, kuhu olustikku või toidu kõrvale ta kõige rohkem sobib või kuidas eristada loomulikke maitseid tehismaitsetest, on vaja tunda viinamarjasorte, tootmise ajaloolist tausta ja iseärasusi ning valmistamise põhilisi tehnoloogilisi nüansse. Teadliku veinisõbra jaoks on mitmekülgne taustinfo ülitähtis.   

Teadlik veinitarbija oskab valida tuhandete viinamarjasortide ja veinistiilide hulgast endale sobiva veini. Samas globaalne veinindus uueneb katkematult ehk asjatundlik veinisõber on kaasatud järjepidevasse veinide muutumise ja avastamise protsessi. Kvaliteetse loodustootena on vein igal aastal uus, kordumatu. Lisaks arenevad veini tootvad piirkonnad, juurde tekivad tõsiseltvõetavad uued veinid. Siit tekib järjepidev vajadus omaenda veiniteadmiste arendamiseks. Seepärast sobivad veinikursused mitte ainult algajatele, vaid ka neile, kel veininduse põhiteadmised juba olemas.  

Kursuste osaks on mitmekülgne degustatsioon
Iga veinitundja jaoks on kõige tähtsam osata hinnata veini maitset ja kvaliteeti. Veinile korrektse, õiglase hinnangu andmiseks tuleb osata seda kirjeldada ettenähtud nüansside abil. Seepärast kuulub iga koolituse juurde õpetus, kuidas veini hinnata koos juurdekuuluva aruteluga.
Veinimaitsete hindamisel saab veel ära määrata, kas tegu on toore, küpse või vana veiniga. Või tootmispiirkonna jaoks traditsioonilise või ebatraditsioonilise veiniga. Võimalusel maitstakse ära veini vead või ebakvaliteetsuse tunnused, näiteks võltsitud vein. 


Mida veinikursus annab?
PRAKTILISI TEADMISI
MAITSETE KOGEMUSI
HEA SELTSKONNA
TUNNISTUSE OSALEMISE KOHTA

Sündmuse koduleht: http://eesti-veiniakadeemia.ee/

Näita rohkemNäita vähem

E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS VALGE VEIN

Veinikursus ilma kodust lahkumata!

Hind 45 eur. Kehtib ühele!

Sihtgrupp: Veinisõbrad, kes otsivad uusi emotsioone ja pole päris kindlad milline veinimaitse on just nende lemmikuks; kursus aitab ära tunda maitsenüansid mis väga meeldivad või pigem välistaks.

Kuidas kursus toimub: Peale kursuse registreerimist veiniakadeemia.ee lehel saadame osalejale karbi viie erineva veini maitsenäidisega ja e-posti teel täitmist vajavad abistavad materjalid koos veinimaitsete kirjeldustega. Numbritega märgistatud veinid tuleb kokku sobitada saadud maitsekirjeldustega ja juurde lisada oma märkmed. Täidetud degustatsioonileht saadetakse koolitajale ja vastu tuleb informatsioon veinide päritolu ja tootmisnüansside kohta.

Teema: Veini lõhnad ja maitsed peaks olema ahvatlev tervik millega inimese meeled on rahul. Aga, et iga isik on unikaalne ja meie maitse-eelistused väga individuaalsed, on normaalne kui mõni veini lõhna- või maitsenüanss ei meeldi. Milliseid lõhnu ja maitseid ma veinides välistama peaks? Mis mulle tegelikult meeldib? Koolituse jaoks väljavalitud veinid omavad lõhna ja maitse omapärasid mille tunnetamine aitab iseendale välja selgitada või kinnistada varem väljakujunenud maitse-eelistust. Sellel kursusel on võrdlemiseks viis valget viinamarjasorti millest üks on väga haruldane ja kahel on maitses kerge magusus.

Kuidas alustada: Koos veinidega on postipakendis soovitus milline pokaal valida, ettevalmistamiseks milline suupiste degustatsioonilauale võtta, veini serveerimise soovituslikud temperatuurid ning millises järjekorras täita kaasatöötamise materjale. Materjalid: Veinide kirjeldused, maitse hindamise abistaja, täidetav degustatsiooni tabel, tagasisidena arvamuse ankeet ja/või foto tingimused.

Boonus: Kolmel koolitusel osalenuid ootab ees tasuta veiniõhtu, et üheskoos veine kritiseerida või tunnustada (peale koroonakriisi möödumist).

Vastutustundlik tarbimine: Koolitusel hinnatava veini hulk sobib degusteerimiseks ühele inimesele ja koos kerge suupistega ei ohusta tarbitav alkohol tervist.


 

Vaata kursuste ja veiniõhtute kalenderplaani: SIIT

Kinkekaardi kehtivusaeg 14 kuud

___

Meie kursused on veinialase oskusteabe kogumiseks parim koht. Kogenud lektorid, huvitavad veinimaitsed ja meeldiv seltskond on olustik mida veiniteadmiste kogumiseks vaja.

Lisaks sellele, et veiniteadmised on kultuurse käitumise osa, on neil teadmistel väga praktiline väärtus. Me kõik oleme, kas kodus või välismaal, seisnud veinileti ees või sirvinud menüü veinikaarti, peas nõutukstegev dilemma: millist veini valida? Sobiliku hinnaklassi leidmine on lihtne, aga hind ei lahenda kõige tähtsamaid küsimusi, nagu näiteks, milline on selle veini lõhna ja maitse omapära?
Selleks, et teada kuidas üks või teine vein maitseb, kuhu olustikku või toidu kõrvale ta kõige rohkem sobib või kuidas eristada loomulikke maitseid tehismaitsetest, on vaja tunda viinamarjasorte, tootmise ajaloolist tausta ja iseärasusi ning valmistamise põhilisi tehnoloogilisi nüansse. Teadliku veinisõbra jaoks on mitmekülgne taustinfo ülitähtis.   

Teadlik veinitarbija oskab valida tuhandete viinamarjasortide ja veinistiilide hulgast endale sobiva veini. Samas globaalne veinindus uueneb katkematult ehk asjatundlik veinisõber on kaasatud järjepidevasse veinide muutumise ja avastamise protsessi. Kvaliteetse loodustootena on vein igal aastal uus, kordumatu. Lisaks arenevad veini tootvad piirkonnad, juurde tekivad tõsiseltvõetavad uued veinid. Siit tekib järjepidev vajadus omaenda veiniteadmiste arendamiseks. Seepärast sobivad veinikursused mitte ainult algajatele, vaid ka neile, kel veininduse põhiteadmised juba olemas.  

Kursuste osaks on mitmekülgne degustatsioon
Iga veinitundja jaoks on kõige tähtsam osata hinnata veini maitset ja kvaliteeti. Veinile korrektse, õiglase hinnangu andmiseks tuleb osata seda kirjeldada ettenähtud nüansside abil. Seepärast kuulub iga koolituse juurde õpetus, kuidas veini hinnata koos juurdekuuluva aruteluga.
Veinimaitsete hindamisel saab veel ära määrata, kas tegu on toore, küpse või vana veiniga. Või tootmispiirkonna jaoks traditsioonilise või ebatraditsioonilise veiniga. Võimalusel maitstakse ära veini vead või ebakvaliteetsuse tunnused, näiteks võltsitud vein. 


Mida veinikursus annab?
PRAKTILISI TEADMISI
MAITSETE KOGEMUSI
HEA SELTSKONNA
TUNNISTUSE OSALEMISE KOHTA

Sündmuse koduleht: http://eesti-veiniakadeemia.ee/

Näita rohkemNäita vähem
Sündmus Toimumiskoht Hind  
E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS VALGE VEIN / Kinkekaart Kinkekaart 45.00
Hinnainfo
Kinkekaardi kehtivusaeg 14 kuud.

Hind ühele 45 €
 
E-KURSUS: Veinikursus ilma kodust lahkumata!
Vaata kursuste ja veiniõhtute kalenderplaani: SIIT

 
Toimumiskoht
Elamuse pakkuja
Eesti Veiniakadeemia MTÜ
Fortuuna 1 Tartu 50603 Tartumaa
5093959
info@veinimaailm.ee
reg.nr: 80286200
Teised kuupäevad Samalt korraldajalt Samas toimumiskohas
Osta E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS PUNANE VEIN / Kinkekaart E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: KUIV JA MAGUS PUNANE VEIN / Kinkekaart Kinkekaart, Eesti 45.00
Osta E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: MAITSETE MITMEKÜLGSUS / Kinkekaart E-KURSUS: AVASTAME VEINIMAITSEID: MAITSETE MITMEKÜLGSUS / Kinkekaart Kinkekaart, Eesti 45.00
Osta E-KURSUS: ÕPIME VEINIMAITSEID: BORDEAUX - MEDOC / Kinkekaart E-KURSUS: ÕPIME VEINIMAITSEID: BORDEAUX - MEDOC / Kinkekaart Kinkekaart, Eesti 70.00
Osta E-KURSUS: ÕPIME VEINIMAITSEID: BURGUNDIA - CHARDONNAY / Kinkekaart E-KURSUS: ÕPIME VEINIMAITSEID: BURGUNDIA - CHARDONNAY / Kinkekaart Kinkekaart, Eesti 70.00